Головна » 2015 » Січень » 22 » Календар подій у нашому класі з 1 вересня 2014р. по 22 січня 2015р.
17:38
Календар подій у нашому класі з 1 вересня 2014р. по 22 січня 2015р.

 Сьогодні 22 січня в нашому 1-А пройшла година спілкування, присвячена Дню Соборності. В такий нелегкий для нашої України час  тема єднання, цілісності та незалежності нашої держави є як ніколи актуальною, адже виховання національної свідомості учнів і людської гідності, відродження паростків духовності, єдності родини,  формування рис громадянина української держави - це і є одним з основних завдань виховання.

        Наші учні з задоволенням декламували вірші присвячені Україні                             

   

Ближче познайомилися з державними та народними символами нашої Батьківщини. Пригадали, як треба себе поводити  під час звучання Гімну України.

Крім того, діти прийняли участь у виставці малюнків'' Моя країна - Україна'', а наостанок прикрасили карту України  власноруч виготовленими прапорцями, які розфарбували в колір неба та пшеничного поля.

 (Повний фотозвіт дивіться в фотоальбомі)

26 грудня в нашому класі пройшло Новорічне свято. Хочу подякувати всім дітям за їх гарні виступи та чудову акторську гру та всім батькам за організацію такого веселого незабутнього свята.

 

Ось і промайнули чотири місяці навчання в школі. Нарешті довгоочікувані канікули. Дорогі дітки бажаю вам гарних свят. Добре відпочиньте та наберіться сил для того , щоб успішно продовжити навчання. 

До зустрічі 12 січня 2015 року!

Шановні батьки!  Запрошуємо Вас на Новорічне свято,яке відбудеться 26 грудня 2014 року о 9 годині ранку в приміщенні актового залу нашої школи! Чекаємо Вас з нетерпінням.

День Святого Миколая Чудотворця

Шановні батьки , діти і гості нашого сайту!Вітаю Вас  з Днем Святого Миколая! Кажуть , що в цей день  у людей збуваються всі мрії. Отож  бажаю Вам , щоб все задумане  здійснилось. Нехай Ваші серця наповняться такими  світлими почуттями  як любов, милосердя, терпіння, взаєморозуміння. Нехай біда обходить Ваш дім стороною. Миру  Вам і здоров’я!                                                                                                                                       

Година спілкування ''Правила поведінки під час Новорічних свят''. 

Наближаються Новорічні свята і тому доречним було проведення години спілкування про правила поведінки під час Новорічних свят.Разом зі своїми старшими товаришами учнями 4-А класу ми повторили правила поведінки біля ялинки(обговорили,що до ялинки не можна приносити петарди,хлопавки,сірники тощо),правила безпеки при користуванні електричними гірляндами.Діти взяли участь в театралізованій виставі ,з задоволенням приймали участь в іграх ''Незнайко'',''Так чи ні'',''Прикрась ялинку''. Не обійшлося й без веселих  новорічних руханок. Дякуємо нашим старшим товаришам за цікавий урок.

Веселі фізхвилинки

В рамках тижня початкової школи до нас на урок завітали наші старші товариші-учні 4-А класу для проведення фізкультхвилинок,адже це невід'ємна частина кожного уроку.Особливо полюбляють наші першачки веселі руханки під музичний супровід.

Тиждень початкової школи

З 10 по 14 жовтня в нашій школі пройшов тиждень початкових класів. В рамках цього тижня було проведено безліч конкурсів, змагань ,вікторин, концертів, виставок. Учні нашого класу приймали активну участь у всіх заходах. Завершився тиждень урочистою лінійкою,на якій всі учасники були нагороджені Почесними Грамотами та Дипломами.

Маленькі майстри нашого класу

Фотовиставка ''Природи лагідна краса''

Конкурс малюнків ''Україна-єдина країна''

Флеш-моб вишиванок

(Повний фотозвіт заходів класу дивіться в фотоальбомах)

Сьогодні 23 жовтня . У нас свято.

Шановні батьки!Як швидко плине час, адже з того моменту , як пролунав перший дзвоник вже минуло майже два місяці. І сьогодні ми зібралися всі разом для того, щоб відсвяткувати і  глибше усвідомити те, що  у кожній вашій родині з’явився справжній учень. Ваші діти стали на  найпершу сходинку, яку їм необхідно  подолати за рік. Вони стали справжніми школярами. Отож сьогодні у нас свято.

Як же гарно наші першачки співали, танцювали, розказували вірші, пригадували якими вони були в перші дні свого життя в школі. А під кінець свята діти всі разом прийняли клятву  та отримали ’’Посвідчення першокласника’’. З усього побаченого і почутого  можна  зробити висновок  про те, що сьогодні справді народився дружній шкільний колектив і має він назву 1 – А клас.

Та яке ж свято без святкового пирога. Всі разом ми задули на ньому свічку, яка символізувала рік народження нашого класу.

 

 Дякуємо батькам за активну участь у святі та нашим старшим товаришам – учням 4-А класу.

15 жовтня 2014 року

Наша перша екскурсія в осінній парк

   Красуня осінь просто чарівна,уся барвиста й сонячна вона.

 Осінь мила,осінь золота,із дерев листочки тихо обміта...

1 Вересня 2014 рік

Вересень. Стежка до школи. 
Дзвонить веселий дзвінок. 
І через луг, через поле 
Сонце спішить на урок.

Промінь лягає на трави, 
Лукам навіє тепла. 
Осінь стрічки золотаві 
В коси дерев заплела...

Дорогі діти! Шановні батьки! Від усього серця хочу привітати вас усіх з початком нового навчального року , зі святом першого дзвоника! . Ось і пройшли чудові літні канікули. Знову 1 вересня , перший дзвінок, перші в цьому навчальному році уроки. І кожен, хто сьогодні переступає поріг рідної школи, відчуває   радісне хвилювання. Адже саме цього дня  починається нова сходинка до знань. А для першокласників  - це надзвичайне свято, яке запам’ятається їм  на все життя. Дорогі першокласники, вітаємо Вас у нашій школі! Тепер це Ваш другий дім, де ви будете навчатися осягати нові складні науки, навчитеся читати і писати , дружити, самостійно знаходити рішення складних завдань. За шкільною партою ви познайомитеся з цілим світом, відвідаєте різні куточки Земної кулі . Отож бажаю вам щоб перший шкільний рік,а за ним усі наступні були схожі на один з розділів дивовижної книги повної чудес і  нових відкриттів!

В добрий путь!

Переглядів: 689 | Додав: Мітіра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar