Головна » Мої улюблені рецепти,мною перевірені

На цій сторінці я буду ділитися з Вами  рецептами, які перевірила власноруч і крім того вони прийшлися до смаку всім членам моєї родини. А можливо колись хто з Вас поділиться теж своїм незвичайним рецептом чогось смачненького. Маю таку надію. Отож запрошую Вас до своєї кулінарної книги: читайте, дивіться та беріть собі на замітку.

Торт "Карпатка"

Робота забирає багато часу. З тих пір, як крім обов'язків класовода в мене ще добавилися обов’язки заступника вільного часу взагалі стало обмаль. Отож улюбленими заняттями доводиться нехтувати. Але в період канікул все одно руки тягнуться до комп’ютера в пошуках якогось новенького рецепту. Так ось, абсолютно випадково натрапила на рецепт заварного торта "Карпатка".Торт отримав свою назву від знаменитих Карпатських гір, оскільки зовнішній вигляд «Карпатки» дуже їх нагадує, та й рецепт торта з тих місць, що біля Карпат.Тортик сподобався тим, що він дуже легкий, в міру солодкий, смачний та дуже ніжний.

     

Тісто: Молоко - 100 мл.

Вода - 100 мл.

Яйце - 4 шт.

Борошно - 140 гр.

Вершкове масло - 80 гр

Сіль - 1 / 2ч.л.

Крем:

Молоко - 600 мл.

Цукор - 160 гр. Крохмаль картопляний - 50 гр.

Вершкове масло - 200гр.

Сік лимона - 1 / 2лимона

Яйце - 2 шт.

Ванілін - 0,5 гр.

Цукрова пудра - 1 / 2ч.л (для посипання)

У каструлі змішаємо воду, молоко, сіль, масло. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Коли молоко закипить засипаємо відразу всю муку і заварюємо тісто, безперервно помішуючи, поки тісто не зіб'ється в одну грудку.Знімаємо з вогню, даємо трохи охолонути, а ... Читати далі »

Категорія: Мої улюблені рецепти,мною перевірені | Переглядів: 1257 | Додав: Мітіра | Дата: 28.11.2014 | Коментарі (0)